HubSpot-implementointi kiinteistöteknologian edelläkävijälle

Asiakastarina Franklin Oy

Franklin Oy on uuden sukupolven toimija kiinteistöteknologia-alalla, keskittyen parantamaan kiinteistöjen sekä rakennusten sähköteknisiä ratkaisuja. Franklin tunnisti tarpeen järjestelmälle, joka virtaviivaistaisi heidän myyntiprosessejaan.

Tarkoituksena oli saavuttaa näkemys siitä, miten manuaaliset tehtävät voitaisiin poistaa myynnin pöydältä. Tavoitteena ei ollut ainoastaan optimoida myyntiprosesseja, vaan myös vapauttaa aikaa ja resursseja, jotta yritys voisi keskittyä ydinosaamiseensa ja tarjota entistä laadukkaampia palveluita asiakkailleen.

0V2A7695-HDR

Growshaper ei tuonut vaan meille teknologiaa, vaan kulttuuria joka vie meitä eteenpäin. Growshaper kuunteli, omaksui nopeasti toimialamme ja liiketoimintamme sekä loi positiivista vaikutusta koko projektin ajan."

Tino Suomela

CEO of Franklin Oy

team-1
Kohti tehokkaampaa myyntiä

Hubspot Sales implementointi

Määrittely

Alussa perehdyimme Franklinin myyntiprosessien vaiheisiin ja tarjontaan.

Toteutimme työpajan, jossa muotoiltiin myyntiprosessien kuvaukset yhdessä asiakkaan tarpeisiin. Tämä ei ainoastaan auttanut asiakastamme hahmottamaan omia tarpeitaan, vaan vahvisti myös Growshaperin ymmärrystä Franklinin tarpeista.

Suunnittelu

Yhteisen ymmärryksen jälkeen HuSspot-asiantuntijamme tutki, miten HubSpot-teknologiaa voitaisiin hyödyntää tukeakseen juuri muotoiltuja prosesseja.

Growshaperin asiantuntijat loivat yhdessä Franklinin tiimin kanssa suunnitelman, miten HubSpot Sales optimoitaisiin saumattomasti olemassa oleviin myyntiprosesseihin.

HubSpotin asennus & koulutus

Työpajan ja HubSpot-teknologian yhdistelmä mahdollisti raportointi- ja analytiikkatyökalujen integroinnin HubSpot Salesiin.

Franklin sai näin selkeän kuvan myyntiprosessiensa tehokkuudesta ja mahdollisista parannusalueista.

Vaikutus lukuina

Franklinin tarina osoittaa, miten myynnin muotoilu ja teknologia voi virtaviivaistaa myyntiprosesseja ja poistaa manuaalisia tehtäviä säästäen työaikaa.

icon-1
30 minuuttia päivässä

Säästettyä työaikaa

icon-1
150 minuuttia viikossa

Säästettyä työaikaa

icon-1
600 minuuttia kuukaudessa

Säästettyä työaikaa

DJI_0500

HubSpot Salesin implementointi auttoi Franklinia saavuttamaan tavoitteensa myyntiprosessien optimoinnissa ja resurssien tehostamisessa.

Growshaper jatkaa Franklinin strategisena kumppanina tavoitteena vauhdittaa yhteistä kasvua.

Kiitos luottamuksesta franklinoy.fi

 

Oletko valmis kasvamaan kanssamme?

Varaa aika kalenterista

Tutustutaan tarkemmin tarpeisiisi, sekä katsotaan tarkemmin kuinka voimme auttaa kasvussa. Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.